Кърджалийка омагьоса публиката в "България търси талант"

Кърджалийката Лили Пенчева покори България с участието си в полуфинала на популярното шоу на бТВ „България търси талант”.Тя бе на крачка от финала и съвсем малко не и достигна за да влезе в него. С легендарната песен “We Are The World”  Лиляна Пенчева буквално омагьоса журито.То не спести суперлативи по неин адрес.

Часове след преживяното Лили сподели в социалната мрежа Фейсбук:За мен това беше невероятно преживяване!!! Благодаря на всички хора, които гласувахте за мен и ме подкрепихте , аз победих, защото имах вашите гласове, вашата подкрепа и вашата любов! Накарахте ме да се гордея и да заобичам още повече, това нещо, което правя, а именно да пея за вас!

Лили е дъщеря на известния кърджалийски художник Емил Пенчев и Дарина Янева,утвърден преподавател по английски език.Ето какво написа майка й във Фейсбук: Ти постигна желаното...Спечели зрителите,а не парите!Обичам те!

Лили има завършени четири майсторски степени! Магистър по сценични и танцови жанрове с оперета и мюзикъл в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.

В момента е собственик и управител на „Бар без име” в Пазарджик.

Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини