Котсуз гони кърджалийци в лотарията „Касов бон”

Котсуз  гони кърджалийци в лотарията „Касов бон” на данъчните.Близо половин година след началото няма нашенец ударил награда.Въпреки манията по играта се разраства.Много кърджалийци вече вземат касовите си бележки,дори дебнат по касите са боновете на други клиенти.Над 3 млн.бона са включени в играта,сочи статистиката.Награди се теглят за всяка седмица,за всеки месец и за година.През ноември ще бъде разигран лек автомобил.Това става в предаването на популярния водещ Георги Любенов.

Играта „Касов бон” стартира много успешно в Кърджали.1248 кърджалийци станаха част от лотарията с касови бележки на Министерството на финансите и Националната агенция за приходите още първия месец. Само за първите няколко дни на новата година от региона са регистрирали 5 858  бележки за 104 хиляди лева.

От началото на лотарията /16.11.2015 г./  до края на януари близо 79  хиляди касови бележки са регистрирани за участие в играта от област Кърджали. Стойността на регистрираните суми в тях надхвърля 1,100 000  млн.лв., а един от всички тукашни потребители държи рекорд с 2 408 регистрирани бележки. Най-високата стойност на касов бон, регистриран за участие в лотарията е в размер на  7 045 лв.

 Както вече е известно, да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

Кърджали бг вести

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини