Волейболистите на „Славейков“ отново победители в областното първенство

Вчера започва областното първенство по волейбол на ученическите игри за 5-7 и 8-10 класове за момчета и момичета.

Към момента волейболистите на „Славейков“ надмогнаха съперниците си и станаха първенци на областното първенство и в двете възрастови групи 5-7 клас (момчета) и 8-10 клас (юноши).

Първенството продължава за момичетата с много силна конкуренция от страна на волейболистките на отборите на Ардино и Кирково.

Съставът на момчетата 5-7 клас е: Тодор Топалов – капитан на отбора, Богомил Пушев, Стефан Башев, Георги Татаров, Манол Янев, Теодор Урумов, Янко Ангелов и Михаил Атанасов.

Отборът на юношите включва: Сонер Яшар – капитан, Валентин Хаджийски, Петър Петров, Мерсин Хасан, Денис Исмаил, Владислав Лукаревский, Симеон Сотиров, Никола Чолаков.

Волейболистите на треньора Павел Митев извоюваха категорична победа над всички свои съперници, като показаха, че не случайно голяма част от тези момчета са шампиони и на България.

В зала „Арпезос“ тази вечер ее истински спортен празник за победителите. Директорът на училище „Славейков“ Милко Багдасаров, който в момента е с мъжкия отбор на „Арда“ в Монтана, не пропуска да следи по телефона как се развиват нещата и в зала „Арпезос“. Той изрази убеденост, че е вярвал в пълния успех на славейковските волейболисти, и че те отново ще представят училището по шампионски. Водач на отборите е Атанас Атанасов.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини