Само двама кандидати искат да довършат депото за отпадъци на Кърджали

Само двама са кандидатите, които искат да довършат депото за отпадъци на Кърджали.Това са ДЗЗД „Арма инженеринг“ АД и „Консорциум депо – Кърджали 2016“. Офертите на строителите по обявената от общината обществена поръчка бяха отворени от комисия с председател Катя Митовска, главен инженер в община Кърджали.
Представените документи отговарят на изискванията, кандидатите имат опит в подобна дейност и няма да ползват подизпълнители, установи комисията. ДЗЗД „Арма инжинеринг”включва две софийски фирми – „Кристална вода” АД и „Водстрой 98” АД. Другият кандидат„Консорциум депо-Кърджали 2016” е обединение на три фирми, също регистрирани в София. Това са „Пи Ес Пи” ЕООД, „Холдинг пътища и инфраструктурни съоръжения” ЕООД и „ Реко – Инженеринг” ЕООД.
В следващите шест месеца Комисията ще направи обстоен преглед на представената документация и трябва да излезе с решение за избор на изпълнител на обекта. Обществената поръчка включва пет дейности. Изпълнителят трябва изработи работен проект за отстраняване на дефектите по компрометираните участъци от горния изолационен екран, да довърши част от оградата, канавките, събирателните шахти, участъци от оперативни пътища, както и всички строително-монтажни работи по одобрения работен проект.
Работата по депото трябва да приключи не по-късно от 30 април 2017 г. Максималният срок за изпълнение на поръчката след избор на изпълнител е 12 месеца, а максималната прогнозна стойност – 1 200 000 лева.

След избора на изпълнител община Кърджали ще сключи договор с него.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини