Признание за малките футболни таланти на „Юнак 2000”

    Кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям поздравиха талантливите футболисти от детския футболен клуб „Юнак 2000”, които се представиха успешно  в областното първенство (подготвителни групи).

    Ресми Мурад и Сезгин Байрям връчиха на отбора специална купа като признателност за успешното им представяне в надпреварата. Ардинските състезатели получиха и специални грамоти за активно участие и старание във футболно лято 2015 и състезателния сезон. На срещата присъстваха още президентът на клуба Метин Мустафов и треньорът на тима Ферди Велиев.

    „Вие сте надеждата на Ардино. Пожелавам ви да върнете славата на ФК „Юнак” от 80-те години на миналия век и да ги надминете”. С тези думи Ресми Мурад се обърна към футболистите и обеща Общината да подкрепя футбола и развитието му, защото децата са приоритет в развитието на Ардино.

    Председателят на общински съвет Сезгин Байрям пожела на футболистите успехи в училището и на футболния терен. „Спортът е здраве и култура, никога не се отказвайте от спортуване!”, каза той.

    „Основната цел на Клуба е развитието на детско-юношеския футбол в Ардино. Да възпитаваме спортен дух сред подрастващите, както и да развиваме човешките им ценности”, заяви президентът на ФК „Юнак 2000” Метин Мустафов.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини