Хасан Азис, кмет на община Кърджали: Благодаря за доверието!

Уважаеми жители на община Кърджали,

На 25 октомври 2015 година, избирайки номер 4 в бюлетината за кмет на община вие, гражданите на Кърджали , направихте разумния избор, дадохте своята категорична и ясна подкрепа за промяната, която преживя нашата община през изминалите 12 години, за да продължим заедно напред.

Вие, скъпи съграждани, гласувахте доверие на кмета, пред който стои предизвикателството  да надгради постигнатото през последните години, и в същото време дадохте своята оценка за досегашната работа на общинското ръководство. Чрез вашия вот вие гласувахте за динамичното развитие на Кърджали и дадохте поредния урок по заедност и толерантност на тези, които се опитваха да ни разделят и противопоставят.

Искам да благодаря на всичките над 18 000 избиратели, които ми повярваха.Увеличението на подкрепата в сравнение с местните избори през 2011г. ме натоварва с допълнителна отговорност, която ще оправдая като бъда кмет на всички граждани на общината, какъвто съм бил и през предишните си три мандата. Искам да ви уверя, че политиката на заедност ще продължи и през следващите години, защото сме силни само и единствено, когато сме заедно. Предстои ни още много работа, за да превърнем Кърджали в града на своите мечти. Ще продължа да работя така, че всеки мой съгражданин да се чувства горд от промяната, която ще осъществим заедно за успеха на Кърджали.

Скъпи жители на община Кърджали,

Вярвам, че през следващите четири години всички заедно ще продължим да преобразяваме Кърджали и да го превърнем в сигурно, спокойно и уютно място за живеене. Предстои ни много работа за подобряване на: инфраструктурата, качеството на околната среда, привличане на инвестиции и откриване на нови работни места. Вече имаме договорирани 21 млн.лв. за нови проекти, както и инвестиционна програма за 380 млн.лв. за новия програмен период 2014-2020 г.

Реализирайки всичко това, ще превърнем Кърджали в наистина модерен  и съвременен град. Обещавам и ще го направя, защото Кърджали за мен е кауза.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини