Хасан Азис направи дарение на Съюза на слепите

Инж.Хасан Азис се отзова на поканата на Регионалната организация на Съюза на слепите , които организираха на 23 септември в ресторант”Меаца” благотворителен концерт за набиране на средства за закупуване на помощни технически средства за нуждите на съюзните членове.Той направи лично дарение от 200 лв. и увери хората със зрителни увреждания, че доброто сътрудничество между община Кърджали и Съюза на слепите ще продължи. Като израз на сериозна отговорност от страна на общината той посочи функциониращия от три години Център за социална рехабилитация и интеграция на хора със зрителни увреждания”Недялка Камбурова”, който е изцяло на общинска издръжка. Услугите на този център  ползват всички съюзни членове.

  В помощ на хората със зрителни увреждания са озвучаването на светофарите в Кърджали, изградените над 40 подхода по проект за достъпна градска среда.

Председателката на Регионалната структура на Съюза на слепите Шукран Исмаил благодари на инж.Азис за подкрепата. В концерта участваха Орхан Мурад, ВИГ”Веселите момчета” и др.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини