Захаринка Куцева представя на смолянската публика новата си поетична книга "Извор на оптимизма"

На 16.06.2015 г. ( вторник) от 18.00 ч. в Народно читалище “Орфееви гори-1870” – Смолян,в  кв."Райково" ще се състои поредната премира на книга.

Поетичният сборникът “Извор на оптимизма”, с автор Захаринка Куцева, ще бъде представен от Светозар Казанджиев - член е на Съюза на българските писатели, писател и журналист. Това е втората самостоятелна книга на авторката. Прогрмата ще бъде съпътствана от изпълнения на рок групата «Кармин» и приятели.

Припомням Ви, че на 26.03.2015 г. за поредния рожден на клуб “Приятели на книгата” - секция “Пишещи” бе и премиерно представен поетичня сборник “Чувствам, слеводателно съществувам”, с редактор Захаринка Куцева, която освен преподавател по български език и летуратура в Професионалната гимназия по изобразително изкуствое, е и дългогодишен председател на клуб «Приятели на книгата».

Проявата е част от програмата за отберлязване на празника на Обединения град Смолян, по повод - 55 г. сливането на селищата Райково, Устово и Смолян в един град – СМОЛЯН (1960).

СмолянБГвести.нет

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини