Бахри Юмер:Въпросът за мандатността в ДПС не може да се реши без мнението на Кърджали

Бахри Юмер

Въпросът за мандатността в ДПС не може да се реши без мнението на областната структура в Кърджали.Има предложение за максимален брой от три мандата за кметове и партийни длъжности,но  по него предстои дебат.Това заяви за Кърджали бг вести областният лидер на Движението и градоначалник на Джебел Бахри Юмер.Той припомни,че е имало преди години предложение  за  мандатност на лидера на партията,но то било отхвърлено.

 Бахри Юмер подчерта,че силата на партията винаги е била в приемствеността. ДПС има нужда от опитни кадри и тя не може да се лиши от тях,каза още Бахри Юмер. Той посочи, че ако се приеме такова решение,  то няма да има сила със задна дата. Всички,заемащи постове ще изкарат пълните си мандати,ако членовете и симпатизантите го желаят.

Запитан ,варно ли е че предложението за мандатността се прави под натиск от Анкара ,за да се прочистят кадрите ,свързани с Ахмед Доган,Бахри Юмер бе категоричен,че никога до сега не е имало вмешателство.Присъствал съм на всички важни срещи между партийни делегации на Партията на справедливостта и развитието и Движението за права и свободи.Никога такъв въпрос не е бил поставян,категоричен е областният лидер на ДПС.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 0
    07:25, 8 юни 2015
    Най- простият и най големия националист от турските парвенюта. Този като говори запушвай профилактично ушите си. Тембър като касапин. Другите като местанчоо-равелчо са по мазни защото знаят много добре че гласът им глас в пуустиня и че са на хоризонта за увехнал цвят а този си въобразява че нещо от него зависи. Просото наивник
Последни новини