Марешки разказа защо е бил при Цветан Василев

Да, ходил съм при Цветан Василев, заяви Веселин Марешки в студиото на bTV. Според него обаче това е "поредното активно мероприятие за отклоняване на вниманието."

Защо не извадят имената на тези, които искат да покрият хората, на тези които трябва и имат необезпечени кредити и са си оправили депозитите  - те не излизат, каза още Марешки. Той сподели, че първата среща не се е състояла, а втората е била по покана на Василев. На нея е присъствал "виден деец на костовисткото движение, който след това премина към други организации."  На срещата Марешки бил помолен да помага на кандидата на БСП за кмет на Варна, на последните избори през 2011 година. Марешки отказа да уточни името му, но списъкът с кандидатите на местните избори във Варна през 2011 г. може да се види тук.Той определи Цветан Василев като много възпитан човек, но уточни, че за 5-те минути, в които го е видял, не може да даде оценка. 

Марешки коментира и дейността на здравния министър. Той изказа мнение, че атаката срещу Москов е напълно обоснована. Според него не може биографията на даден човек да започне от първия му ден като министър. 

"Никакви реформи само празни приказки и най-лошото- лъжи, че хора които са в здравеопазването ще бъдат уволняване, това не се случва.", каза още Марешки.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини