Стюардесите на „Ер Франс“ били най-красиви

Стюардесите на авиокомпанията „Ер Франс“ са най-красивите в света, сочи класация на специализирания сайт за авиация „Би Ес Аеронатикс“. Елегантните униформи на бордовите помощнички са дело на модния гуру Кристиан Лакроа, а нежната им външност се подчертава със семпла червена панделка, пришита малко над талията на роклята. Освен с изряден облик стюардесите на френската компания впечатляват и с отлични езикови умения и високо ниво на обслужване.

 На второ място са сексапилните въздушни красавици на „Сингапур Еърлайнс“. Облечени в типични рокли „Саронг Кебая“ с флорални мотиви, стюардесите даряват на пътниците усещането за спокойствие и надеждност с непрестанната си  усмивка и чаровно излъчване.

 Челната тройка се допълва от руските бордови помощнички на „Аерофлот“. Вталената им яркочервена униформа със златни кантове подчертава изваяните им фигури, а безкомпромисното качество и дисциплината при обслужването на пътниците задоволяват и най- високите изисквания.

 Екзотичната красота на стюардесите от индийската компания „Кингфишър Аеърлайнс“ ги поставя на четвърта позиция в престижната класация. Пети и шести са съответно въздушните хубавици на хонконгската „Катай Пасифик“ и момичетата на луксозната авиокомпания на Обединените арабски емирства „Емирейтс“. Служителките на „Еър Ейша“ и стилните стюардеси на германската „Луфтханза“ са класирани на седмо и осмо място. Топ 10 се допълва от красавиците на националната авиокомпания на Тайланд - „Тай Еъруейс“, и на британската „Върджин Атлантик“.

Източник: http://presa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини