Зверски пиян шофьор блъсна пешеходка и избяга

Седем са пътните произшествия през почивните дни на територията на областта с двама леко пострадали, съобщиха от ОД на МВР. На ул.”Иван Вазов” в Джебел “Фолксваген” с водач С.Н./25/ ударил 61-годишна жена. Пострадалата била прегледана в Центъра за спешна помощ и освободена. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и бил издирен след малко повече от час. Тестът за алкохол отчел 2,70 промила. Задържан е в полицейското управление. Образувано е незабавно производство.

 Мотоциклетист катастрофирал в района на село Лозенградци в резултат на движение с несъобразена скорост. И.П./36/ се ударил в еластична ограда и паднал на платното. Пострадала 38-годишната му спътничка, която била транспортирана в Центъра за спешна помощ в Кърджали и след преглед освободена.

 След отнето предимство са две произшествия. На бул.”Беломорски” в Кърджали “Опел” с водач Ш.Ш./28/ ударил “Фолксваген”, а водачът на друг “Опел” Б.Х./25/ блъснал “БМВ”. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.

 При маневра на заден ход в село Падина автомобил “Лада” с водач С.Х./71/ ударил паркиран “Форд”.

 На ул.”Стефан Стамболов” в Кърджали водачът на “Ауди” Р.Х./23/ предприел изпреварване и блъснал “Мерцедес”.

 На разклона за село Балабаново М.А./40/ блъснал движещ се пред него автомобил “Рено”, който намалил скорост заради изскочила крава на пътното платно. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновните за произшествията са съставени актове.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини