Момчилградчани вече могат да плащат данъците си от страната и света само по ЕГН или ЕИК

Момчилградчани могат да плащат данъците си от страната и света само по ЕГН или ЕИК. Услугата е достъпна в касите на Easypay в България и по интернет чрез ePay. По този начин плащането се извършва бързо, евтино и лесно, като единствено се съобщава ЕГН-то на физическите лица или ЕИК-а на фирмите. В този случай лицето не е нeобходимо да попълва каквито и да е документи, например ако те са забравени или изгубени.

Новата услуга на автоматично разплащане на данъците улеснява гражданите. Тя е в полза най-вече на живеещите извън общината и страната, като пести време, нерви и пари.

Местните данъци и такси могат да бъдат заплатени чрез системата виртуален ПОС терминал, с кредитна карта или карта за разплащания, след проверка на задълженията на интернет страницата на Община Момчилград: www.momchilgrad.bg, на касите на Изипей /Easypay/ и по интернет, чрез системата Ипей /ePay/ на страница www.epay.bg. и също така на касите в пощенските станции на „Български пощи”.

Приоритети на община Момчилград в тази сфера са облекчаване на административните дейности и да бъде максимално избегнато неудобството на гражданите.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини