Нова мода: Стриптийз на бала

Стриптийз на бала е новата мода сред завършващите тази година. Доста от подрастващите, и то повече момичета, са решили, че трябва да си поръчат именно това, за да са по-нестандартни. В същото време има и друга крайност - някои дванайсетокласници въобще не искат да имат бал, пише "България днес".

При първата ситуация най-често няколко момичета си наемат парти автобуси, каквито има из София, за да отидат с него на бала. Те си правят нещо като импровизиран запой в него и идеята е да поканят стриптийзьор, който може да се наеме срещу 150 лв. Така групата си разделя разходите поравно и им излиза по-евтино и атрактивно, ако само наемат скъпарско возило. Мероприятието се превръща в хит сред завършващите, като и много момчета са се вдъхновили от идеята и също искат да отидат на бала си със стриптийзьорка.

В същото време някои абитуриенти са на мнение, че парите, които ще изхарчат за събитието, са прекалено много и от това няма смисъл. Сред тях са и 14 души, учещи в Икономиката в Благоевград. Само преди два месеца те обявиха, че баловете са тотална отживелица и вместо да дават средства за рокли и коли, ще изхарчат парите за екскурзия.

Младежите са си избрали Испания, където да похарчат парите за бала. На фона на 1500-те лева, които децата ще дават, за да заминат за топлата страна, сирак от Златарица реши да замине на гурбет, за да спечели пари, с които да се облече за специалния ден. Дванайсетокласникът от СОУ "Св. св. Кирил и Методий" Божидар Борисов отива в Гърция, за да изкара пари за абитуриентския си бал. 18-годишното момче е пълен сирак и от години се издържа сам.

"Имам две възможности. Или да се откажа от празненството по случай завършването на училище, или да отида да изкарам пари зад граница и да съм заедно със съучениците си в най-вълнуващия ден", обяснява момчето.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини