EVN дава награди по повод Международния ден на потребителите

По повод настоящия месец, в който се отбелязва Международният ден на потребителите, EVN България започва кампанията „EVN Месец на клиента“. Клиентите на дружеството имат възможност да спечелят награди, ако заявят от безплатните услуги при посещение в офис : актуализация на клиентски данни и/или известяване чрез SMS/имейл за просрочени задължения и за стойността на фактурата.

След това всеки изтегля специална (скреч) карта. При изтриването й може да спечели една от общо 15 000 награди: фенерчета, ключодържатели, химикали и др. Големите награди са „Термография на жилище“, което представлява енергийно изследване на даден имот от EVN България със специализирана техника – термографска камера. Термографията открива местата, където има загуби на топлинна енергия и причините за тях.

С кампанията EVN България цели да накара своите клиенти да актуализират своите клиентски данни, което е сред основните предпоставки за коректни отношения, качествено обслужване и сигурност при общуването с компанията. Много често при смяна на собственост на имот, наследяване или други причини, новите собственици пропускат да известят дружеството за необходимостта от смяна на титуляра на партидата. Това създава неудобства и за двете страни.

Както проактивна компания EVN България редовно провежда анкетьорски посещения при своите клиенти за актуализация на техните данни при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни.

По време на посещенията клиентите имат възможност и да заявят услугата „Известяване чрез SMS/имейл“. Така те получават безплатно информация за стойността на своята фактура, както и за наличие на просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. Известяването се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това прекъсване на захранването. Досега над 45 500 клиенти са заявили да получават SMS или имейл известявания.

Кампанията „EVN Месец на клиента“ продължава до изчерпване на наградите.
Подробна информация на инициативата „EVN Месец на клиента“ е налична на: http://www.evn.bg/Chastni_klienti/EVN_CustomersMonth.aspx

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини