Искат отстраняване на съдията свирил мача Арда - Монтана

ДО
РЪКОВОДСТВОТО НА БФВ
КОПИЕ: НАЦИОНАЛНА ВОЛЕЛЙБОЛНА ЛИГА
КОПИЕ: НАЦИОНАЛНА СЪДИЙСКА КОЛЕГИЯ
КОПИЕ: БГ ВОЛЕЙБОЛ
КОПИЕ: СПОРТАЛ БГ
КОПИЕ: 7 ДНИ ВОЛЕЙБОЛ
КОПИЕ: МЕДИИТЕ В ГР. КЪРДЖАЛИ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
Във връзка със скандалното поведение на съдията Милан Тодоров, обезсмислил четвъртфиналния двубой между отборите на Арда и Монтана, с отсъждания, които предрешиха двубой с огромен заряд пред 1100 души в зала „Арпезос“, РЪКОВОДСТВОТО НА СВК „АРДА“, ОТБОРЪТ НА КЪРДЖАЛИ И ЦЯЛАТА ВОЛЕЙБОЛНА ОБЩЕСТВЕНОСТ на най-волейболния град в България НАСТОЯВА:
Милан Тодоров да бъде отстранен от Волейболната лига в България, БЕЗ ПРАВО да съдийства повече. Подобно безморално поведение на съдията не трябва да остане БЕЗНАКАЗАНО и цялата волейболна общественост в Кърджали застава зад ръководството на СВК Арда. Подобни съдии нямат право да практикуват тази професия и да обезмислят волейболната игра в България.

16.03.2015 г. ПРЕЗИДЕНТ НА СВК „АРДА“ Милко Багдасаров
СТАРШИ-ТРЕНЬОР: Иван Халачев

 

 

ПОЗИЦИЯ НА ФЕНОВЕТЕ В ГР. КЪРДЖАЛИ

„Ако предстоеше битка в Монтана, щяхме да я изиграем“ -  - това бяха думите на ръководството на Арда веднага след мача Арда-Монтана. Битка не само че няма да има. Ще има театър и главен герой навярно отново ще бъде удобният медждународен съдия Милан Тодоров. Смисълът на волейбола се обезмисля от такива като него. При него няма случайности, има закономерности – по-скъпият отбор е Монтана, с близо половин милион бюджет, втори на полусезона – значи логично е......Не е логично  да не видиш блокада на съперника при условие, че цялата зала е на крака! Не е  логично да свириш аут, при условие, че страничният съдия ти показва топка в полето. И колко още нелогични неща. Срамното е, че подобни съдии обиждат най-волейболната публика в България, срамното е, че спират устрема на такива сърцати момчета от Арда да повярват, че и с 500 лв. заплата можеш да  биеш наред, а най-срамното е, че с подобно поведение съдията обижда и себе си, и то не за първи път. Но може би човек трябва да има морал, за да го разбере........Турили сме пепел на главите си и си задаваме логичния въпрос: Има ли смисъл от трети мач и защо отборът ни да потроши 1000 лева от бюджет, който липсва? Пари ще се намерят, но крилата на момчетата са порязани, защото са сигурни, че там ще има нов Милан Тодоров и той добре ще си е научил урока! Глобата от БФВ е 1000 лв. Но срещу парите ще застанат честта и достойнството на момчетата от Арда, че влязоха в двубоите с високо вдигнати глави и излязоха от тях пак същите. Може би наранени, защото не успяха да победят, а заслужаваха.

За Монтанчани остана пировата победа, успокоението, а не радостта от победата в Кърджали. Честито 3:0 в Монтана за вас, господа! Честито и на съдията – който и да е той! Но както казва неизвестният автор „СМИСЪЛЪТ НА ВОЛЕЙБОЛА Е В ТАКИВА КАТО АРДА“. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини