Ангелогласно трио „Тенорите” гостува в Кърджали

Концерт ще изнесат на 2 април от 19 часа в театъра.

Трио „Тенорите” с ръководител Кирил Илиев гостува на Кърджали на 2 април от 19 часа в Театър „Димитър Димов”. Триото предлага музика за ценители и е в състав от трима тенори – Кирил Димов, Александър Господинов и Илиян Недев. Те ще поднесат на кърджалийската публика богат и цветен репертоар от класическа, поп, българска и руска естрада, както и джаз музика.
С този проект Кирил Илиев слива гласовете на млади и амбициозни изпълнители. Имат издадени два диска: „Безкрайна хармония” – любими класически арии и канцонети и „Руска класика” – албум с вечни руски песни като „Калинка”, „Смуглянка” и „Катюша”.
Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Класическо българско трио „Тенорите” е носител на много награди от певчески конкурси. За тях казват, че съчетават класически гласове, изискани визия и съвършен, романтичен стил на пеене. Пеят единствено на живо и вече са си спечелили признанието на публиката като агелогласни.
Билети за концерта им се продават на касата на театъра. За информация, ВИП места и билети може да се свържете и с телефон 0887 42 42 40.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини