Пробиха гърлото на Боби Кристина

Боби Кристина бе подложена на нова интервенция. Операция, при която се отваря трахеята и се поставя специална тръба за дишане, направиха лекарите на намиращата се в кома единствена дъщеря на известната американска певица и актриса Уитни Хюстън - 21-годишната Боби Кристина Браун. Тази операция опровергава още веднъж съобщенията, че роднини на момичето са се съгласили да я изключат от системите за поддържане на живота. Смята се, че трахеотомия се прави на пациенти, които се нуждаят, от стимулиране дишането в продължение на дълъг период от време, пише "Всеки ден".

Дейността на главния мозък на Боби Кристина напълно е спряла да функционира. По тази причина е било взето решение бъдат изключени животоподдържащите системи, на които е момичето.

"Ако трябваше да опровергаваме всяка невярна информация в медиите, трябваше да го правим по 24 часа в денонощието. "Новината" за изключването на Боби Кристина от животоподдържащите системи е невярна, както и повечето други съобщения в пресата", каза тогава бащата на Боби Кристина - известният тъмнокож музикант Боби Браун. Той подкрепя дъщеря си в болницата.

На 31 януари Боби Кристина бе приета в болница в Атланта, след като беше открита безжизнена във вана в жилището си. Там 21-годишното момиче живееше със своя приятел Ник Гордън. Оттогава тя е в състояние на изкуствена кома.

Новините за тежкото състояние на Боби Кристина дойдоха само седмица преди да бъдат навършени три години от смъртта на нейната майка, която също почина след удавяне в своята баня вследствие на свръхдоза наркотик.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини