Сидеров плаща на Борисов 50 хил. лв.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е осъден да плати на лидера   на ГЕРБ Бойко Борисов обезщетение 25 000 лева заради казано от него в интервю. Това съобщиха от Софийския градски съд.

Сидеров заявява, че "има сериозни данни, че точно с тези самолети, както и с военни, са изнасяни огромни количества пари,  в кеш - въпросните потоци от пари, и са внасяни по банкови сметки в Ливан. Това са го правили Цветанов и Борисов лично и чрез техни подставени лица - Пашата, Каратиста и други".

Още толкова - 25 000 лева - Сидеров трябва да плати за свое  изказване през миналото лято, дадено в кулоарите на Народното събрание, че "с тези самолети включително са изнасяни пари в   чужбина от управляващите. С правителствения самолет и с военни самолети по мои данни са изнасяни пари навън, за да бъдат  вкарани в офшорни сметки. Това са пари, както се сещате, не на портиера в Министерския съвет, а на първите управляващи. Знам само, че посоката е Ливан, откъдето вече могат да се вкарат във всякакви офшорни сметки".

Решението на съдията Александър Воденичаров подлежи на   обжалване пред Софийския апелативен съд.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини