Поздравление на Акиф Акиф за Нова година към момчилградчани

Акиф Акиф

Уважаеми жители на община Момчилград,

Изпращаме нелека, изпълнена с много предизвикателства, но за сметка на това успешна за нашата община година.

За мен е чест и удоволствие да работя за просперитета на Момчилград и да променим живота ни всички ни към по-добро. Няма как да скрия своето задоволство от подадената ръка и гласуваното доверие на всички доброволци и благотворители.  Вярвам, че ще получим вашата подкрепа в прецизно начертан път да направим заедно Момчилград и общината по-добро място за живеене.

Положихме основата на множество проекти, част от които вече приключиха, а по други ще продължим да работим и през 2015 г. с идеята да променим облика на града и населените места.

Наш дълг и приоритет е да служим за подобряване на цялостната инфраструктура, здравеопазването, образованието, политиките за децата и младите хора, социалните услуги и грижите за възрастните хора. Всяко кътче на общината е от еднакво важно значение за нас и ще продължим да обръщаме еднакво и грижовно внимание на всички наши населени места.

Предстои ни изключително много работа, предстои ни нова, изпълнена с още по-големи очаквания 2015 година.

Пожелавам на всички наши съграждани и момчилградчани, разпръснати по различни краища на света, на техните семейства, близки и приятели, успешна  2015 година, изпълнена със здраве и берекет. Убеден съм, че с общи усилия ще продължим да градим и полагаме основите на нов, съвременен Момчилград.

С уважение,

Акиф АКИФ

Кмет на община Момчилград

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини