Подаръците на богатите

Въпреки безграничните финансови възможности, които имат, звездите също се притесняват как да зарадват любимите хора. 

Празничната еуфория предизвиква известните личности да тръгнат на покупки за коледни подаръци. Предпочитаните шопинг дестинации са Лондон, Милано, Ню Йорк.

Коледа е празникът, който звездите използват, за да поглезят близките си повече от обикновеното. Отрупват ги със скъпи подаръци, изпращат ги на почивка до екзотични дестинации и не на последно място – подаряват им от вниманието си, което през останалото време рядко е на разположение.

Ето кои са най-впечатляващите покупки на известните лица за своите най-скъпи хора...

Анджелина Джоли определено заема почетно първо място, що се отнася до оригинални подаръци. След тази Коледа половинката на красавицата - Брат Пит ще се радва на свой собствен остров, възлизащ на 12млн. долара. Райското кътче е във форма на сърце.

Оригинален е коледният подарък, който Лари Кинг прави на съпругата си – песен, написана и композирана за нея от самия Стиви Уондър. Когато известният певец гостува в шоуто на Кинг, водещият споделя, че жена му е голяма фенка на музиката на Уондър и певецът сам подхвърля идеята.

Сузи Круз е едно от най-обгрижваните деца и вече се радва на собствено пони, което струва 130 000 долара и чифт диамантени обици.

Друга известна личност с ексцентрично хрумване е Майк Тайсън. Американският боксьор е в списъка с най-интересни празнични изненади, след като подарява на вече бившата си съпруга златна вана за 2 млн. долара.

Източник: b2bnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини