Споделено пътуване в градска среда - конкурс за видео или снимка

„Споделено пътуване с автомобил в градска среда“ е темата на конкурса на европейската кампания "Do the right mix – Придвижвай се разумно!“ и НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

В конкурса са добре дошли както любители-фотографи, така и занимаващи се с кино, студенти или активни хора. Важното е да имат какво да кажат по отношение на споделеното пътуване в градска среда чрез снимка или кратко видео (до 60 сек) и да са на възраст от 18 до 50 години. Няма ограничения за националност. Всяка кандидатура се състои от един видео материал или една снимка с описание на проекта. Няма ограничение за брой кандидатури, подадени от едно лице, стига да са като отделни проекти.

Срокът е до 00:00 на 12 декември 2014.

Журирането ще бъде от 10 януари до 31 януари.

Правилата на конкурса са ТУК

В цял свят начинът на придвижване, когато шофьор предоставя транспорт на един или няколко пътници, без нито един от участниците да има финансова печалба, е известен като „споделено пътуване“. Каузата на споделеното пътуване цели да спомогне, както за опазването на околната среда чрез намаляване на вредните емисии, така и за оптимизиране средствата за транспорт.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини