Кара Делевин и Фарел Уилямс във видео, заснето от самия Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд ще представи своята колекция Metiers d’art в Залцбург този декември и музикалното филмово допълнение към събитието вече е факт.

Видеото „Reincarnation“ е с участието на Кара Делевин и певеца Фарел Уилямс, който си партнира с нея в изпълнението на „CC the World“.

Песента е композирана от автора на „Happy“, а „CC“ в заглавието е своеобразно закачливо намигване към императрица Елизабет от Австрия, по-популярна като Сиси.

Клипът пресъздава ключов момент от живота на Габриел Шанел – австрийска ваканция през 1954, на която дизайнерката получава своето вдъхновение за превърналите се на по-късен етап иконични сака.

„Има леко Поп Арт усещане в него“, сподели креативният директор. „Филмът не е предназначен да бъде историческа възстановка или нещо тежко. Това е леко и забавно.“

Клипът е заснет от самия Карл Лагерфелд и ще дебютира официално на 1-ви декември, ден преди ревюто на колекцията Metiers d’art в Залцбург.

Кайзер Карл сподели, че дуото Делевин – Уилямс ще се събере още веднъж в специалната рекламна кампания, която ще бъде към колекцията Париж – Залцбург.

Линията е планирана да бъде достъпна за продажба през май 2015 година.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини