Кубрат Пулев: Не съм доволен от себе си, но говорим за една мафия

Не съм доволен от себе си, заяви Кубрат Пулев пред "Нова телевизия" след загубата от Владимир Кличко в мача за световната титла в тежката категория на IBF.

Българинът беше нокаутиран 11 секунди преди края на петия рунд и претърпя първа загуба от 21 срещи на професионалния ринг.

Той отчете малкия си опит и отказа да се оправдава "с хилядите номера на Кличко", но смята, че това е оказало влияние.

"Те са монополисти, те си организират и подготвят всичко, не рискуват, съдии. Едва ли ще дадат реванш. Меко казано си е мафия. Не се оправдавам, трябваше да го победя въпреки всичко. Загубата си е загуба. Не съм доволен от себе си. Не показах абсолютно всичко, на което съм способен, но - малшанс", каза Пулев.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    56
    567
    4 -2
    10:56, 17 ное 2014
    А защо се изправи пред мафията?Като си бил сигурен в загубата,защо отиде да излагаш България?Паричките надделяха над патриотизма,нали?Ако беше бил,което щеше да е сюжет за филм с научно фантастичен мотив,нямаше да дрънкаш така.Кличко е образован и интелигентен,а ти си една мутра.И си получи заслуженото.Но пък и бързо се приключи,радваай се,че пострада съвсем малко за милионите!
  • 2
    Ки
    кико
    1 0
    18:01, 18 ное 2014
    да благодари,на кли4ко,4е прояви разум.ако беше толкова див помен нямаше да има от вас г-н пулев.каква мафия ви гони.благодари на бога.
  • 3
    Ла
    лайнари
    0 0
    12:59, 9 дек 2014
    тва бокс ли е,или прегрътки любовни,да не са гейкове
Последни новини