Иво Сиромахов:Жена и книга първо се гледат отзад

Жена и книга първо се гледат отзад.Това препоръча на читателите в Кърджали по време на представянето на новата си книга „Моят таен любовен живот”писателят и сценарист Иво Сиромахов. На гърба на книгата си той  е поместил полезни съвети, като рецепта за баница,за отслабване и дори хороскоп. Не му останало място само за судоко. На предната корица е главната героиня Скарлет.

Сиромахов бе в Кърджали в рамките на литературното си турне из страната. Писателят е планирал да посети 13 града,колкото е броят на книгите му.Кърджали е единадесетата спирка.Представянето на книгата стана в книжарницата  „Хеликон”в центъра на града.

Сиромахов сподели,че е започнал работа по книгата в отговор на многобройните писания в жълтата преса по негов адрес.В книгата си признах всичко и моят таен любовен живот стана явен,сподели авторът.Той пише за героинята Скарлет,която идва от Щатите и се сблъсква с клане на прасе,абитурентски бал,наливане на плоча и други нашенски преживявания.Американката е шокирана и няма време в повествованието за хепиенд.

По трудно е да разсмееш един човек,отколкото да го разплачеш,констатира авторът след написването на тринадесетата си творба.Пред кърджалийци той се похвали,че от съвременните творци,повече книги от него има само проф.Вучков.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини