Революционен апарат в борбата с целулита и килограмите заработи във Вега център - Пловдив

Кинезитерапевтът Георги Гешев демонстрира работата на Вела Шейп 2.

Бизнесдами, адвокатки, лекарки, модни стилистки се включиха в стилното парти за представянето на VelaShape II (Вела Шейп 2) - единствената одобрена от Американската асоциация по храни и лекарства машина за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Вега център в Пловдив е първият в града, който предлага тази естетична и здравословна процедура, заяви управителката му Мирослава Стамболска. Апаратът с най-съвременната(elos) технология осигурява комплексно въздействие чрез три компонента – инфрачервена светлина, радиочестота и вакуум масаж. Инфрачервената светлина например стопява локалните мастни натрупвания, радиочестотата кара клетките да произвеждат колаген - подобрява еластичността на кожата, а вакуумът допълва ефекта като дрениращ фактор, освобождавайки тялото от токсични вещества и целулитни натрупвания.

Георги Гешев, кинезитерапевт и официален тренер на Глобал естетикс, демонстрира работата на Вела Шейп 2 и сподели наблюденията си, че със 6 - 10 процедури могат да се смъкнат 7-8 до 10 см от обиколката на бедрото или корема например. Тези резултати се постигат в съчетание с хранителен режим и повече движение, подчерта той. Още след първата процедура промяната е налице - кожата става по-гладка, обработваните зони се стягат, усеща се лекота. Моите клиентки казват, че по време на работа на апарата се чувстват комфортно, някои от тях заспиват заради загряването на тялото. Най-оптималното е да се правят по 2 процедури седмично, още в края на втората седмица организмът се изчиства от токсини. И мъжете проявяват интерес към Вела Шейп-2, защото локалните натрупвания в зоната на корема и гърба реагират много добре, изтъкна специалистът.

Вега център добива все по-голяма популярност сред желаещите да редуцират теглото си, да подобрят своя външен вид и самочувствие. Тук от няколко години се прави тест за поносимост към храните, т.н. vega test и се изготвя индивидуална диета. Този опит в съчетание с новата Вела Шейп 2, без съмнение, могат да ви помогнат в борбата с килограмите и целулита. 

Мирослава Стамболска, управител на Вега център, с гостите си.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини