Психично здравият мъж

Кой е той – психически здравият мъж? Сякаш въпросът е елементарен, но когато една жена има своите съмнения, следният списък би могъл да ѝ помогне да се ориентира по-добре. И така, психично здравият мъж има: 

1. Изтънчено чувство за хумор – т.е. не да се хили като тиква на някой, който се е спънал, а на нещо по-драматургично. Това не само е приятно, но и говори също за качествена работа на кората на главния мозък. 

2. Може да готви и има поне 2-3 ястия, които приготвя блестящо. Но не само, за да се покаже през мацката – трябва да готви редовни. Това показва развито чувство за отговорност и зрялост. 

3. Има хоби – Занятие, което му харесва, но не фанатично. Тук се изключват компютърните и хазартните игри. 

4. Не търси виновни в критична ситуация, а я анализира и взема решение. 

5. Има свързана литературна реч – нецензурната лексика е  нещо много рядко при него. 

6. Няма против, от време на време, да хапне нещо сладко. Това означава, че нервните му клетки получават достатъчно храна и предпочита да решава въпросите спокойно, а не с викове и посегателство. 

7. Харесва пищните женски бедра – любителите на кльощавите дупета са инфантилни и безотговорни по душа. Освен това  - такъв вкус е признак на латентен хомосексуализъм. 

Подозрителни маниери 

1. Не издържа погледа ви и веднага свежда очи или поглежда в друга посока – Това е явен признак за агресор. 

2. Посърнало лице и слаба мимика – лицето, което е като застинала маска, подсказва, че у човека лесно възникват психози. 

3. Брои рестото до последната стотинка – независимо дали това е в магазина, в ресторанта или бензиностанцията – явен признак за скъперничество и патологична ревност, заради органични нарушения в мозъка, освен това вероятно има проблеми с потенцията. 

4. Отмяна силно глава, докато се смее, придружено с широко отворена уста, от която излиза: Ха, ха, ха!” – от една страна е признак за ревнив психопат, а от друга – на патологичен сваляч. 

5. Увлича се по хазартни игри – иска всичко сега и веднага, не му пука за никого, от мнението ви – също, всички са му длъжни.Особено в комбинацията любов към алкохола – говори за понижен интелект и деспотизъм.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини