Радан Кънев навит за премиер

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви, че е готов да стане премиер, но ”само при ясна подкрепа на политическия съюз, в който участвам, и на семейството си."

Той съобщи чрез личния си профил във Фейсбук, че във вторник сутринта е провел личен разговор с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

”Изложих виждането си, че нито едно от предложенията на ГЕРБ не е най-доброто решение за премиер. Но тъй като споделям мнението, че нови избори са най-лошото решение, всички възможности трябва да бъдат обсъдени, нито една - прибързано отхвърлена. Възможно е, при ясно мнозинство и програма, РБ да приеме всяко предложение на ГЕРБ за министър-председател. Ако това предложение съм аз, бих приел само при ясна подкрепа на политическия съюз, в който участвам, и на семейството си”, заяви Кънев.

ГЕРБ вече обявиха, че за да има правителство, са готови и за кабинет с премиер Радан Кънев.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лу
    Луд
    11 -1
    10:46, 4 ное 2014
    Това е меко казано несериозно.....
  • 2
    Ло
    ловец
    5 0
    11:36, 4 ное 2014
    Тоя добре ли е ?Стига "иванкостовци".Бойко ако се съгласи ,да отива да гаси пожари и на нови избори,белким тогава ги смачка.Или ще не ще да търси подкрепата на комунягите - по-добре от тези реформатори/сбирщайн от какви ли ни породи и наследници на старите муцуни/.
Последни новини