Шефът на „Марс 55”подхлъзна Хасан Азис с 14 бона,отнася пробация

Собственикът на известната строителна фирма „Марс 55”ЕООД кърджалиецът К.И.К направи опит да подхлъзне кметът на Кърджали Хасан Азис с 14 бона.Според магистратите от Районния съд той е въвел в заблуждение градоначалника като му е представил фактура с невярно съдържание за извършен ремонт .Обектът е „Основен ремонт на кметство и детска градина в с.Ястреб” и е на стойност 56 909,58 лева.Посочени са обстоятелства свързани със строително монтажни работи,които не отговарят на истината.Надписаните дейности са за 13 955,76 лева.

К.И.К.е осъден на пробация за година и половина.Той ще плати и 765 лева съдебни разноски.

„Марс 55“ е регистрирана в Хасково.Тя изгражда един от заводите на „Теклас България“ в Кърджали.

Това е вторият известен строителен предприемач,който отнася присъда за документи с невярно съдържание при опит да подхлъзне градоначалника Хасан Азис.В момента тече дело срещу Велиятин Вели.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гр
    гражданин
    1 0
    11:19, 3 ное 2014
    Господина собственик на фирмата е честен и точен строител и бизнесмен. Този театър му го скроиха за да спасят други наистина корумпирани и виновни които са на власт и вечно чисти и като вода ненапити. това е един пример една извадка за начините за кражби в страната на всички нива.горят бушони за да се скрият истинските крадци.Човека стана курбан хем го използваха хем го набутаха.
  • 2
    На
    наблюдател от бсп
    0 0
    09:31, 4 ное 2014
    Каква наглоост - подхлъзнатият го упракват като подхлъзващ. точно той собственика на фирмата е изпързалян защото каквото е трябвало да даде е дал и на когото трябва а сега е виновен.това е в българия.и то на всички нива

Още новини

Последни новини