Жена е загинала при проливните дъждове в Бургаско

Жена на 38 години е намерена мъртва в землището на бургаското село Росен.

Сигналът за отвлечена от водата жена е бил получен в полицията снощи около 20 часа. Цяла нощ са провеждани спасителни мероприятия, съобщи комисар Костов пред Нова тв. Тялото на жената е открито тази сутрин около 8 часа на около километър от мястото, където е била завлечена от вода. По информация на Нова тв жената е съпруга на служител на жандармерията.

Открит е мъж, който е бил издирван в зоната на вилно селище „Черниците”. Човекът е на безопасно място, оказана му е била първа помощ.

По-рано Георги Гатев, началник отдел Оперативни дейности НСПАБ, съобщи, че двама души – мъж и жена, са в неизвестност в района на Бургас след вчерашните проливни дъждове.

Комисар Василев от НСПАБ-Бургас каза, че вчера в късния следобед в района на село Росен жената и съпругът й излезли от автомобила, за да се приберат в дома си в село Росен пеш. При приливна вълна се подхлъзват, разделят се един от друг. Повече от 30 души са издирвали жената.

В района на местността Черниците мъж на средна възраст е бил с бус. Заради спукана гума е изоставил буса и е тръгнал е пеш да се прибира в района на "Черниците".

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини