Иван Халачев: Готови сме да поднесем изненадата тази година

Тази седмица „Арда Кърджали” ще посрещне на собствен терен ВК „Нефтохимик 2010”. От 18 часа на 17 октомври зала „Арпезос” очаква феновете на атрактавния спорт. С този мач Терминаторите се впускат в „боя” на Първи кръг от сезон 2014/2015 на Суперлигата по волейбол. 5 са новите попълнения в отбора на Небесносините. От ВК „Виктория Волей” са привлечени Спас Байрев – 201 см, Васил Атанасов – 208 см и Петър Бъчваров – 205 см. Тихомир Георгиев -202 см, който доскоро игра в „Монтана”, от този сезон ще трупа точки за „Арда”. В редиците на кърджалийските момчета се впуска и Теди Дремсизов – 195 см, който идва от бургаският „Нефтохимик”. „Наясно съм с противника в петък и с основният отбор на „Арда”, който съм сигурен, че ще зарадва кърджалийската публика. Момчетата имат много добри качества и потенциал. С новите попълнения кърджалийският тим става един от най-високите в Лигата. Готови сме да поднесем изненадата тази година”, лаконичен бе треньорът на Терминаторите Иван Халачев.
В надпреварата за първото място в Суперлигата по волейбол влизат 10 отбора. „Арда Кърджали” ще трябва да се пребори и с 5-те по-добри – „Марек Юнион Ивкони”, „Добрич”, „Нефтохимик 2010”, „Разлог” и ЦСКА. „Отборите са доста равностойни и „Арда” ще намери своето място сред тях”, коментира още Халачев.
На 27 октомври предстои гостуване в Добрич, а в края на месеца, на 31 –ви Терминаторите се изправят пред волейболната мрежа срещу ВК ”Габрово”. „ Искрено се надявам трибуните да пъдат пълни, в петък от 18 часа, защото най-добрият ни стимул за победа е нашата публика”, допълни още Халачев.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини