Деца обраха овациите на празника на Черноочене

Малчуганите на най-голямата градина в района Целодневна детска градина „Знаме на мира“ село Черноочене и възпитаниците на Основно училище „Христо Ботев“ в село Габрово събраха овациите на своите родители и гости по време на тържеството, посветено на празника на Община Черноочене.
Учениците от село Габрово участват за първи път на проявите. Децата представиха вълнуващ музикален спектакъл, в който се включиха дори най-малките. Със стиховете написани специално за Черноочене успяха да развълнуват присъстващите.
Под ръководството на своите учителки, малките бяха подготвили с много обич празнична програма. Те рецитираха стихотворения, играха в различни сценки и танци, и пяха песни. Кметът на Община Черноочене Айдън Осман поздрави присъстващите със селищния празник и заяви, че тези тържества са символ на разбирателството и привързаността към родните места. Той отново подчерта, че полагат всички усилия да направят Черноочене по-привлекателно място за живеене. „Убеден съм, че искрените чернооченци оценяват нашите усилия“, каза Айдън Осман.
Организаторите се надяват, че за следващи години ще има участие и от другите училища от района на община Черноочене и ще се представи много по-богата програма.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини