Правителството трудно ще изкара зимата, смята Милко Багдасаров

Всичко е в полето на ГЕРБ. Очаквам едно нестабилно правителство, което трудно ще изкара зимата, заяви пред БНР Милко Багдасаров от ръководството на БСП.

БСП не може да подкрепя идеите на друга партия, ние имаме собствени, ние защитаваме интересите на нашите избиратели, посочи Багдасаров.

"Приоритет за БСП винаги е бил интересът на България и в парламентарната зала БСП ще подкрепяме всичко градивно. Но не на всяка цена", коментира той като не се ангажира с конкретна позиция за консултациите за правителство на малцинството. Отговорността това да се случи е на ГЕРБ, подчерта той. Багдасаров посочи ме не е голям оптимист за това което предстои.

"Очаквам нестабилно правителство. Едно такова правителство трудно ще издържи зимата", каза той.

"Политическата криза е факт. Ако направим сериозен анализ на изборите ще видим че кризата е налице и след тях. Едни партии успяха да спечелят повече гласове от други, но има липса на идеи и на хора", посочи Багдасаров.

За изборите в Кърджали той посочи, че 30 хиляди души са дошли в Кърджали да гласуват. Има използване на чужди карти, но това не може да се докаже – това е като купуването на гласове, каза Багдасаров. Трябва да има усещането за повече държава, особено в смесените райони, смята той.

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Яд
    ядосан
    3 0
    14:40, 7 окт 2014
    какво си седнал да се жалваш нали досега беше в НС защо не направихте така че да не могат да идват от Т-я да гласуват и не ви ли стана ясно че ******* без да му дадат пари не гласува - това не е отсега хак да ви е никакви закони срещу това, защото и Вие сте се възползвали

Още новини

Последни новини