Петият в листата на ДПС изпревари лидерът Лютви Местан по преференции

Петият в листата на Движението за права и свободи в Девети кърджалийски многомандатен район изпревари лидерът на партията и водач на листата Лютви Местан по преференции. Мустафа Ахмед получи 1588 преференции при 558 за Лютви Местан.Това обаче не е достатъчно Ахмед да измести Местан от първата позиция. Мустафа Ахмед е представител на алианската общност. Той бе трети в листата при вота през 2013 г. и влезе в Четиридесет и второто Народно събрание.

Изненада има и при БСП.Бисер Николов ,който е втори в листата на коалиция „БСП-Лява България“ изпреварва бившият депутат Милко Багдасаров,който е водач на листата.Той получава 572 преференции при 464 за Багдасаров.

В АБВ също има „пренареждане“. Кърджалийката Венелина Милушева,която е втора в листата изпревари „външният“ за града ни водач Трендафил Величков.Милушева получи 42 преференции при 28 за Величков.

Изненада няма при ГЕРБ.Караянчева,която е водач на листата е безапелационна с 1158 преференции.

И при ББЦ няма изненади.Рада Коджабашева взема 756 преференции и води на съпартийците си.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    уважаеми муста и другите алиани.знам,че ВИ Е известно че турците въобще не ви обичат, но с тяхната лицемерност са готови да ви лижат и.......затова подавайте им го.....докато се задавят.Пак ньма да се откажат, защото властта е сладка особено за некадърниците и крадците.
    Използуват Ви и затова и Вие ги използвайте алчността им ще им излезе "през устата".

Още новини

Последни новини