Трима бивши депутати гласуваха в „Славейков”,Багдасаров и Караянчева в една секция

Цвета Караянчева

Бившите депутати Милко Багдасаров от коалиция „БСП-Лява България” и Цвета Караянчева от ГЕРБ гласуваха в една секция в СОУ”П.Р.Славейков”.Заедно с тях в същото школо гласува и бившият народен представител Мустафа Ахмед от ДПС.Те застанаха пред  урните непосредствено преди обед.И тримата са кандидати в листите на своите политически формации за нови мандати.

Багдасаров даде път на съпругата си в 135 секция.Той гласува след нея.Караянчева пък бе съпроводена от съпруга си.

След като излезе от секцията Багдасаров каза,че е гласувал за децата,образованието и спорта на Кърджали.Той каза,че в национален мащаб има песимизъм сред избирателите.Гласувах за „Достоен живот в справедлива България”,заяви водачът на червената листа.

Цвета Караянчева,водач на листата на ГЕРБ,посочи,че е гласувала за стабилно правителство.Тя призова за избирателна активност.Ако стоим в къщи нищо няма да се случи.Тя изрази надежда,че в следобедните часове избирателната активност ще се повиши.

 Мустафа Ахмед отказа да застане пред камерите.На излизане от двора на училището той сподели:България е потресена от трагедията в Горни Лом.Не е редно да сме във фокуса на медиите.

Георги Кулов  

Милко Багдасаров
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини