Кърджалийските аптекарки вдигат половата мощ на изселниците

Кърджалийските аптекарки вдигат половата мощ на нашите изселници.Идващите за байрамите нашенци пазаруват здраво виагра за себе си и своите приятели.Сините хапченца вървят добре в Турция,където цената им е близо два пъти по-висока.

  В реномирана аптека посочват,че интересът към целия спектър медикаменти за полова мощ е много голям.Купуват мъже на възраст от 50 до 70 години.Аптекарките споделят,че илачите се продават само с рецепта,но изобретателните нашенци успяват да се снабдят и с лекарската благословия.Ползването на виагра и другите медикаменти  от този спектър е много опасно предупреждават аптекарките.При предозиране или при заболяване на съдовата система може да се достигне до смърт.

  Нашенци които пазаруват виаграта в Кърджалийско я пренасят за Турция най вече в джобовете на дрехите.Така не прави впечатление на митничарите,които могат да се усъмнят в трафик.

  Мнозина от изселниците ползват виаграта тук на място,сподели млада аптекарка.Те идват с такси,купуват по едно синьо хапченце и отпрашват при жрица на любовта.

 Младите жени в бели престилки са на мнение,че това което го е предопределило времето,медицината не може да го компенсира.Те смятат ,че седемдесетгодишните мъже извършват истински полови подвизи когато се заредят с виагра.

  С алърш-вериша на виагра се занимават все повече търговци,които навремето въртяха бизнес през границата с телешко, лютеница и вафли. Носталгията на изселниците към родното производство бе много силна и те даваха луди пари за нашите продукти.Последен хит бе българската ракия.Практиката нашенци да се крият един от друг при употребата на алкохол в Турция секна и този бизнес.Заради все по-налагащия се сух режим,породен от спазването на ислямските ценности трафикът на родна ракия е пред замиране.

За сметка на това никой не е забранил мъжкото достойнство и полова мощ.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини