„Бакшиш”затапи безцеремонно „Екзарх Йосиф”,няма кой да го санкционира

   Навлизането срещу еднопосочното движение по улица „Екзарх Йосиф” до храма „Св.Георги”се превърна в практика.Затапването на движението е ежедневие. Към това се добавя и неправилното паркиране до аптека „Марешки”.Служители на „Пътна полиция” не проявяват силен интерес към нарушителите на знаците тук.Затова и таксиджията на снимката си позволява да парализира движението по улица „Екзарх Йосиф”.Той доказва,че задочния спор,кои шофьори са най-безотговорни в страната-хасковските или кърджалийските,безапелационно се печели от нашите.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    19
    1972
    1 0
    10:57, 6 сеп 2014
    Абе, че кърджалиици за шофьори не стават е факт. Просто защото книжките им се раздават срещу определена сума. Ама да кажеш, че кауните, като видни представители на полските шофьори, са отговорни е смешно. При тях правилника не важи, а принципа "ти не знаеш ли че аз тук жиевя".
  • 2
    B
    b
    0 0
    23:33, 6 сеп 2014
    Вярно е,постоянно има някои объркал се.А какъв е смисъла тази улица да е еднопосочна?Нека да е като другите,нормална двупосочна :) и няма да има такъв проблем
    • Da
      da
      0 0
      11:36, 8 сеп 2014
      няма смисъл да се прави двупосочна :), за това че има хора които не знаят правилника за движение :) !
  • 3
    На
    наблюдател
    0 0
    10:10, 8 сеп 2014
    Абсолютно вярно че постоянно се правят нарушения особено от разни коли посещаващи аптеката или магазина в тч. и разните коли които снабдяват магазина със хляб и хранителни продукти.същите паркират на тротоара разбиват поставените и бетонирани ограничители.ако кат един ден застанат наоколо с неообозначени коли ще изкарат надниците на половината кададжии но. връскари колкото искаш.
Последни новини