ГЕРБ регистрираха първи листата си в РИК,в нея има представители на всички общини

Областният координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева регистрира днес в 11,03 часа листата на партията за Кърджалийския многомандатен избирателен район в РИК.Герберите са първата политическа сила внесла своите документи в Районната избирателна комисия.

Първи се регистрирахме в ЦИК,първи се регистрираме и в РИК.Надявам се да бъдем и първа политическа сила след вота, каза Цвета Караянчева.

Тя посочи, че в листата за нашия многомандатен район има утвърдени личности от всички общини, които могат да бъдат полезни както за тях,така и за областта.

Караянчева е водач на листата. Втори е общинският лидер на партията в Кърджали Илия Илиев, трети е Румен Младенов от Кирково, бивш училищен директор,четвърти е Фейзи Бекир , председател на общинската структура в Черноочене и общински съветник,пети е Асен Тюрдиев от Круммовград, общински лидер, шести е д-р Адам Персенски ,директор на болницата в Ардино, седма е Шинка Шопова от Джебел, осми е Кольо Ангелов,общински съветник в Кърджали,девети е Неждет Моллов, служител на земеделската служба в Ардино и десети е бившият шеф на РИО Гроздан Колев.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини