Любими ерогенни зони на мъжете

Жените обикновено знаят много добре какво харесват техните половинки. Но знаете ли всички къде са най-върховите точки от мъжкото тяло, които могат да доведат партньора ви до краен екстаз?  

Ако не – захващайте се за работа! 

Уши 

Мъжете обожават чувственото близване и гризване по ухото. Нашепвайте му какво възнамерявате да направите по-нататък и ще го доведете до лудост! Прокарайте език по извивките на ухото и леко дръпнете със зъби месестата част. 

Ушите са високоерогенни зони, защото вътрешното ухо е свързано директно с центрове на мозъка, а в тази област са точно центровете на щастието. 

Врат 

Вратът е ерогенна зона за много хора, не само мъже. Но той е класически начин да предразположите любимия към любовната игра. Най-добре е да комбинирате две точки на наслада – нежни целувки по ушите, галейки с върховете на пръстите шията и врата му. 

Скротум 

Много жени забравят тази деликатна зона. Сякаш на първо място винаги е пенисът. Но скротумът е не по-малко чувствително място за мъжете, така че не го пропускайте! Не забравяйте само да бъдете нежни – тестисите са изключително чувствителна зона, така че в разгара на страстта не е особено подходящо да ги захапете със зъби!

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини