Баба и внуче паднаха в асансьорна шахта в поликлиника

Баба и внуче паднаха в асансьорна шахта в Четвърта поликлиника в Бургас. Сигналът за инцидента е подаден около 13.10 часа във Второ полицейско управление. Поликлиниката се намира в комплекс „Славейков", съобщават от Областната дирекция на МВР в морския град.

51-годишна бургазлийка отворила вратата на асансьора на третия етаж и опитала да влезе в кабината, но вместо това полетяла в асансьорната шахта и паднала на тавана на асансьора. Заедно с жената полетяла и бебешката количка, в която било едногодишното й внуче - момченце.

Бургазлийката извикала за помощ. Към поликлиниката са изпратени два екипа от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас, съставени от спасители и пожарникари и един полицейски автопрул.

Когато спасителните екипи отворили асансьорната шахта на първия етаж, констатирали, че кабината се намира на втория. Те успели да изтеглят бургазлийката и внучето й. За щастие момченцето било без наранявания. Жената обаче е в кома. Тя е откарана в МБАЛ-Бургас. Настанена е за лечение в реанимация. По мнение на медиците пострадалата е в травматичен шок. Те уточняват травмите, получени след падането.

Мястото на инцидента е обезопасено, а униформени правят оглед.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини