Самодейците от Крумовград представят постановка на кърджалийска сцена

САМОДЕЕН ТЕАТРАЛЕН СЪСТАВ при Тракийско дружество - Крумовград

ЩЕ ПРЕДСТАВИ

на сцената на Дома на културата в Кърджали

комедията

ГОЛЯМОТО ВЛИЗАНЕ от Никола Маринов

Ще влезем ли в Европейския съюз или не? Какво ни липсва и как мераците по "голямото влизане" ни променят? На тези и подобни въпроси се опитват да отговорят самодейците от Крумовград.

Това е политическа сатира, намигване към нашите, български проблеми, което търси отговор на въпрос кай над кого се надсмива - ние над Европа или Европа над нас”, коментира режисьорът на постановката Галина Радкова.

Спектакълът е разказ за пристигането на "наблюдател от Европейския съюз” в едно село, където докторът лекува по телефона, а пациентите му попадат в доста забавни ситуации. Това е историята на петима българи, които искат да станат истински европейци и да живеят по-добре. Зрителите са въвлечени в безброй забавни ситуации с неочаквани обрати. С много чувство за хумор героите преминават през различни препятствия, за да достигнат заветната цел, а именно- един по-добър живот.

Спектакълът ГОЛЯМОТО ВЛИЗАНЕ от Никола Маринов

на Самодеен театрален състав - Крумовград може да видите само на 10 юни / вторник / от 18.30 ч. на сцената на Дома на културата. ВХОДЪТ е СВОБОДЕН!



Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини