Слънцето и Нептун ни подлъгват на 31 май

До последния ден на месеца активността на астрологичните аспекти не затихва. 31 май отбелязва поредна кулминация. Този път на "неразбирателството" между Слънцето и Нептун. Нищо чудно, че ще сме склонни да се самозаблуждаваме, а оттам да се поддаваме на чужди внушения, на нечии объркани идеи и идеологически схващания.

Цитираният аспект поражда проблеми заради амплитудите, чрез които се изявява, водейки ни от необоснована еуфория до пълно самоуспокояване. Картината на природата също ще отговаря на обърканите ни мисли и очаквания. Денят ще се запомни с изключително неблагоприятно метеорологическо време - провилни валежи, силен вятър, намусено небе. Нищо повече, но и това понякога е достатъчно да подкопае доброто настроение.

Към 3 юни за цяла една седмица ще е активна хармоничната връзка между Слънцето и Уран. За разлика от горните планетни комбинации, тя няма нищо против да ни внуши, че разполагаме с достатъчно сили и енергия за започване на нещо ново. И защо не, при положение, че към 4 юни можем да разчитаме на импулсите на Венера и Нептун, подсигуряващи верни предчувствия и вещи сънища.

Източник: http://www.standartnews.com/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини