Тенисистите на Славейков - бронзови медалисти

На два републикански финала от Ученическите игри се представи успешно тази седмица СОУ „Петко Рачов Славейков”.
В Разград се проведоха финалите по тенис на маса за девойки и юноши 8-10 клас. СОУ „Петко Рачов Славейков” участва с отбор девойки. При голяма конкуренция Есин Саид, Моника Мехмед и Елица Иванова постигнаха 4 убедителни победи и се класираха на първо място в групата.
В спор за бронзовите медали нашите момичета се изправиха срещу миналогодишния носител на титлата - отбора от Две могили и постигнаха убедителна победа с 4:1. Изказваме голямата си благодарност на момичетата и тяхната треньорка в клуба Надежда Стоянова и я поздравяваме за упоритата и ползотворна работа
Волейболистите на „Славейков” също защитиха позиции сред най-добрите в България. На проведените финали на ученически игри по волейбол 8-10 клас в град Добрич нашият отбор зае почетното четвърто място и остави отлични впечатления с играта и поведението си. Първите два дни представителите на училището за шампиони стартираха с 3 победи, като победиха последователно отборите на Павликени с 3:0, Монтана с 3:0 и силния отбор на София с 3:2. С тези победи те си осигуриха участие на полуфинал. След много оспорвани игри нашите момчета останаха на почетното четвърто място. Шампиони станаха силните домакини на град Добрич.
Награждаването извършиха волейболните национали Георги и Валентин Братоеви и нашият съгражданин Иван Латунов. Отборът на СОУ „Петко Рачов Славейков” бе в състав: Йоан Митев (капитан на отбора), Мирослав Милчев, Янко Петров, Сонер Яшар, Валенитин Хаджийски, Кристиян Дамянов, Иван Замфиров, Владислав Лукаревский, Енис Исмаил и Димо Димитров с треньор Павел Митев.
В идеалната шестица на финалите бе включен и чудесно представилият се разпределител Сонер Яшар.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини