34-годишен мъж е затрелян с 6 куршума в Своге

34-годишен криминално проявен мъж е бил застрелян с 6 куршума миналата нощ в Своге, съобщи БНР. По неофицилна информация убитият е Красимир Гочев - Шмид.
Сигналът за застреляния мъж е бил подаден снощи в полицията около 22.10 часа. Тялото на застреляния е намерено на кръстовището на улиците „Хр. Смирненски” и „Раковски” в центъра на градa, където е домът му.

Красимир Гочев - Шмид е разстреляният, съобщава ТВ 7. Името му се спряга като един от играчите на наркопазара в столичните квартали Люлин и Надежда, в Своге и Костинброд. Защитени свидетели, приближени до Йоско Костинбродския, твърдят, че Шмид, заедно с Красимир Цанов-Будин, се опитва да наложи контрол върху продажбата на дрога.

За момента е ясно, че убийците са избягали с кола от мястото на инцидента. Полицията издирва извършителите, поставeни са патрули по целия път от Своге до София, както и в районите около София.

Пред дома на Гочев снощи се събрала внушителна група от негови познати. Един от тях разказа, че наскоро Шмид е бил предупреден за готвено срещу него покушение, съобщи ТВ 7.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини