JT е артист на годината (видео)

Джъстин Тимбърлейк отнесе конкуренцията на последната церемония по раздаването на музикалните награди Билборд и отнесе вкъщи 7 статуетки. Звездата беше отличен в категориите: Топ артист, Топ Billboard 200 артист, Най-добър изпълнител, Най-добър Tоп радио артист, Топ R&B артист, Топ R&B албум и Топ Billboard 200 албум. „The 2020 Experience – The Complete Experience“ бе обявен за най-продавания албум на 2013-та година. Актуалният сингъл от него в момента - “Not A Bad Thing” (видеото по-долу) - е сред най-ротираните песни в световния радио ефир.

През 2014-та година, Джъстин Тимбърлейк получи още три награди „People’s Choice Awards“, три награди Грами, три награди на“Американската асоциация на композиторите, авторите и издателите“ (ASCAP), една награда на „Nickelodeon Kids Choice Award“ и едно отличие от музикалните награди на Disney. Или, общо 25 НАГРАДИ за албума „The 20/20 Experience“, който излезе през март, 2013г. (у нас албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music). До днес от „The 20/20 Experience“ са продадени над 6.5 МИЛИОНА копия по света, а Джъстин се превърна в най-продавания изпълнител и регистрира най-успешния дигитален дебют в музикалната индустрия в САЩ за последните 5 години.  JT е сред най-популярните личности в социалните мрежи с повече от 73 милиона последователи.

На 14/06 Джъстин ще се присъедини като специален гост на концерта на китайската супер-звезда Уанг Лийхом, който ще се състои на Националния стадион в Пекин, наричан още „Птичето гнездо“. Това ще бъде първата концертна изява на Джъстин Тимбърлейк в Китай, а интересът към съвместното изпълнение е огромен.

Джъстин се радва на изключителен успех и с дуетната версия на “Love Never Felt So Good”, пилотен сингъл от новия албум на Майкъл Джексън „Xscape”, който излезе у нас на 13/05 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Песента е копродуцирана от JT, Timbaland и Jerome  “JRoc” Harmon.

„Love Never Felt So Good" дебютира в Топ 5 на iTunes в САЩ, стана  #1 в чартовете на 18 държави и влезе в Топ 5 на още 89 страни по света. Премиерата на видеото към “Love Never Felt So Good” се състоя в шоуто на Елън Дедженерис. “Love Never Felt So Good” е в плейлистите на повече от 100 радиостанции по света.

В момента тече европейската обиколка от световното турне на Джъстин Тимбърлейк „The 20/20 Experience World Tour“ като най-близката дестинация до България, е концертът в Инстанбул на 26/05. За повече информация: www.justintimberlake.com.

Hashtag #JT2020TOUR.

 Kитайската супер-звезда Уанг Лийхом:

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини