Елисавета Кехайова: Всеки български гражданин може да намери свой представител в листата на ДПС

Листата на ДПС е балансирана и качествена, представена от експерти с огромен опит, които притежават и административни, и управленски качества. Вярвам, че всеки български гражданин ще намери свой представител в нашата листа и ще има основание да даде своята подкрепа за нея. Това заяви кандидатът за Европейския парламент от листата на Движението Елисавета Кехайова на среща с избиратели в кърджалийското село Опълченско. Кметът на Кърджали инж.Хасан Азис, депутатът от Кърджалийски регион Мустафа Ахмед, председателят на ДПС-Кърджали Мухаррем Мухаррем, младежкият лидер на Движението в областния град Кадир Мустафов, общински съветници от ДПС уважиха празника на селото.
Предстоящият вот на 25 май ще определи дали България ще има достойно представителство в Европейския парламент и възможността по-успешно да се усвояват европейски средства както за големите градове, така и за малките населени места, отбеляза Кехайова. Тя посочи, че промяната след реализираните европейски проекти в Кърджали е факт и ДПС ще продължи да се грижи за жителите на общината, за да им осигури по-добри условия и стандарт на живот .
Кметът на Кърджали Хасан Азис припомни, че от създаването си досега ДПС винаги е водела проевропейска политика. Като значими успехи на партията през последните пет години той посочи -присъединяването на България към Европейския съюз и към НАТО.
„За съжаление ,обаче ,през последните 4 години при управлението на предишното правителство Кърджали не видя нито един лев инвестиция от републиканския бюджет. Нови пътища, детски градини и спортни площадки се изграждаха, но само в определени градове на страната. Никога не сме били против развиването на София или Варна, но Кърджали също има нужда от инвестиции, защото тук живеят български граждани с равни права и отговорности“, изтъкна Хасан Азис.
Депутатът от ДПС Мустафа Ахмед пък заяви, че политиката на ДПС е да обединява хората. „Когато българските граждани са единни и обединени, те имат възможност да разкрият истинския си потенциал за развитието на страната ни“, посочи Мустафа Ахмед.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини