Пълна зала със смях,гостува ни врачанския хумор с постановката „Живак“

Продуцентска къща „Креди Арте” ще представи на 20.05.2014 г.в Кърджали авторския моноспекаткъл на Димитър Живков „Живак”.Представлението ще бъде от 19 часа в Дома на културата. Постановката е на Димитър Стефанов, а музиката на Мартин Каров.

Три разказа, проследяващи различни уникални човешки съдби, изиграни с патос и майсторство. Една борба с отраженията на живота ни, които се превръщат в самия живот, за съжаление. Един спектакъл за това как споменът за корените и за истинските ни чувства може да ни възроди.Спектакълът може да разсмее и най-сериозните зрители,казват организаторитеТой е посветен на врачанския манталитет и чувство за хумор.
Димитър Живков е роден на 19.11.1984 г във Враца. Завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов” в класа на проф. Атанас Атанасов. Работил е в театрите в Сливен и Стара Загора. От лятото на 2009 г. е актьор от трупата на Сатиричния театър.

Димитър Живков е номиниран за наградата на Аскеер 2013 в категорията „изгряваща звезда” за ролите на г-н Димитров, Здравко, Бабата, Взводния, Снайпера, Анна, Йоцко, Веси, Баце Мише, Спас Певеца, Стрина Милетка в авторския моноспектакъл „Живак“, 

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини