Джебелчани отново на протест срещу двойния убиец, искат среща с комисар Деведжиев

Джебелчани искат възмездие за Мерт

Джебелчани организират протест с искане на строга присъда за двойният убиец Мерт Мехмед, който отне живота на съгражданката им Джейлян и дъщеричката й Джейда. Утре с плакати и снимки на жертвите те се събират пред сградата на общината. Те настояват за среща с шефа на областната дирекция на МВР комисар Петко Деведжиев и окръжният прокурор Светлозар Лазаров.

Джебелчани протестират вече втори ден.Негодуванието им е насочено освен срещу Мерт Мехмед и срещу неколцина наркомани,които тероризират града. Проблемът неколкократно е поставян пред кмета Бахри Юмер.Сезиран е и вътрешния министър. Градоначалникът се е ангажирал да срещне негодуващите граждани с комисар Деведжиев. Очаква се той да пристигне утре в Джебел.

 За Кърджали бг вести Бахри Юмер изрази безрезервната си подкрепа за исканията на джебелчани както за справедливо наказание на двойния убиец, така и за възмездие на шепата наркомани. Според градоначалника гражданите смятат,че полицията не се отнася достатъчно строго към техните престъпления.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини