Млад мъж застреля жена си пред очите на децата им

36-годишен мъж застреля съпругата си при семеен скандал във Враца, а след това се простреля в главата. Драмата се разиграла пред очите на двете им деца. Сигналът за убийството е подаден в полицията във Враца малко след 9 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

36-годишният Валери Калчев, който по неофициална информация е военен, се скарал със съпругата си Клавдия и я застрелял. След това захапал пистолета и стрелял. Откаран е в критично състояние във врачанската болница, където лекарите се борят за живота му, съобщиха местните медии "Конкурент" и "Трибали".

Семейството живее в блок 62 в кв. "Сениче". Пристигналите на място полицаи открили в жилището двете деца - момче и момиче на година и половина и на пет години. Те са предадени на близки.
Според съседи, Калчеви имали и друго жилище в кв. "Бистрец" и рядко идвали в апартамента в "Сениче".

По неофициална информация Валери Калчев служи в поделението в Долна Митрополия. Бил преместен там, след като врачанското поделение било закрито.

На 21 януари 2013 г. в Пловдив 32-годишният сержант от авиобаза "Граф Игнатиево" Георги Тепавичаров застреля 29-годишната му съпруга Николина и двете им деца - 4-годишният Ангел и 9-годишният Илия. След това се самоуби. Резултатите от химическата експертиза показаха, че само по ръцете на Георги има барутни частици.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини