Учителка е осъдена на 14 месеца затвор, правила секс с двама ученици

Учителка по здравно образование е осъдена на 14 месеца лишаване от свобода, след като призна, че е правила секс с двама ученици. Латанджела Уилямс също е осъдена на три години условно и е лишена от правото да преподава.36-годишната се призна за виновна в това, че е правила секс с двама ученици от гимназия Селма в Селма в щата Алабама. Тя бе арестувана на територията на учебното заведение миналия април, когато тя излязла от класната си стая и била причакана от полицията.
Уилямс е обвинена и в това, че притежава снимки на малолетен, участващ в порнографски актове и секс с ученик. Тя също бе обвинена и в съблазняване на непълнолетен с аморални цели. Единият от учениците, правили секс с учителката, е бил баскетболен играч в отбора на училището, съобщава WSFA.
Прокурорът на окръг Далас Майкъл Джексън каза, че е доволен от присъдата. „Това ще я изкара от системата на образованието. Тя трябва да покаже, че ние няма да позволим на никой да остане безнаказан, когато пипа ученици“, каза още той.
Очаква се Уилямс да влезе в затвора за излежаване на присъдата през идната седмица, съобщи адвокатът й Терон Стоукс. „Искаме всичко да остане зад гърба й и тя да продължи напред. Смятаме, че тя ще се справи в бъдеще. Това не е отражение на училищната система, а е грешка само на един служител“, каза още той.
От ръководството на училището заявиха, че също са доволни от присъдата.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини